Yleiset asiakkuusehdot

1. JÄSENYYS
Sisun jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomake, joka löytyy Kuntokeskus Sisun verkkosivuilta (www.kuntokeskussisu.fi). Jäsenyys hankitaan verkkokaupasta valitsemalla haluttu jäsenyystyyppi (toistaiseksi voimassa oleva AamuSisu tai KokoSisu tai SuperSisu vuosijäsenyys).
Sisun jäsenyys edellyttää kuukausi- tai vuosimaksun suorittamista valitusta jäsenyydestä riippuen. Sisäänpääsy kuntosalille tapahtuu SisuAppi-älypuhelinsovelluksella, jonka voi ladata Google Store- tai Apple Play-sovelluskaupoista. Ellei sinulla ole älypuhelinta, voimme tehdä sinulle fyysisen avaintunnisteen hintaan 10€/kpl.


Jäsenyyteen kuuluu kuntosalin käyttö valitun tuotteen mukaisesti kuntokeskuksen aukioloaikoina. Jäsenyys ei sisällä laiteopastusta eikä henkilökohtaista kuntosaliohjausta tai -ohjelmaa.
Alle 18-vuotias henkilö voi liittyä Sisun jäseneksi huoltajan suostumuksella. Ikäraja kuntokeskuksen käyttöön on 14 vuotta. Tätä nuoremmat henkilöt voivat erillisellä sopimuksella käyttää kuntosalia huoltajan valvonnassa. Tällöin huoltajan tulee sopia asiasta Sisun henkilökunnan kanssa: info(at)kuntokeskussisu.fi

LASTEN TUOMINEN SALILLE ON KIELLETTY TURVALLISUUSSYISTÄ!


2. TREENAAMINEN ILMAN JÄSENYYTTÄ
Sisulla voit treenata myös ilman jäsenyyttä. Treenaamista varten sinun tulee ostaa yksittäinen kertakäynti, sarjakortti tai muu asiakkuus Kuntokeskus Sisun verkkokaupasta. Sisäänpääsy kuntosalille tapahtuu SisuAppi-älypuhelinsovelluksella, jonka ladata hankkia Google Store- tai Apple Play-sovelluskaupoista. Ellei sinulla ole älypuhelinta, voimme tehdä sinulle oman avaimen hintaan 10€/kpl.
Alle 18-vuotias henkilö voi treenata Sisulla vain huoltajan suostumuksella. Ikäraja kuntokeskuksen käyttöön on 14 vuotta. Tätä nuoremmat henkilöt voivat erillisellä sopimuksella käyttää kuntosalia huoltajan valvonnassa. Tällöin huoltajan tulee sopia asiasta Sisun henkilökunnan kanssa: info(at)kuntokeskussisu.fi


3. JÄSENYYSVAIHTOEHDOT
3.1. TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVA JÄSENYYS
Toistaiseksi voimassaolevan jäsenyyden ensimmäiset 4 viikkoa maksetaan jäsenyyttä hankittaessa Sisun verkkokauppaan. Seuraavat erät laskutetaan automaattisesti 4 viikon jaksoissa. Seuraavien kuukausien kuukausimaksut maksetaan e-laskulla tai alempana selostetuilla erikoismaksuvälineillä.
Suosittelemme jäsenillemme e-laskun käyttöä. Paperilaskuista perimme voimassaolevan hinnaston mukaisen toimitusmaksun. Paperilaskuihin tuleva toimitusmaksu johtuu paperilaskujen lähettämisestä aiheutuvista kustannuksista. E-lasku on jäsenillemme ilmainen ja säästää samalla luontoa.

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi, kunnes se irtisanotaan asiakkaan toimesta. Jäsenyyden irtisanomisaika on 4 viikkoa. Irtisanominen tulee tehdä Sisun verkkosivuilla tai SisuApissa JÄSENYYDEN IRTISANOMINEN-painikkeella.


Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden maksutavat:
a) E-lasku
Kuukausimaksu voidaan maksaa e-laskulla niin, että maksu veloitetaan eräpäivänä. Jäsenelle annetaan ohjeet e-laskulla maksamiseen. Jäsenen tulee tutustua huolellisesti ohjeeseen, jotta maksu tulee suoritettua oikein.
b) Erikoismaksuvälineet
Kuukausimaksu voidaan maksaa myös Smartum-liikuntaedulla, Tyky-seteleillä, Edenredillä, e-passilla ja Sporttipassilla(edellä mainittuja maksuvälineitä kutsutaan näissä ehdoissa erikoismaksuvälineiksi). Useimmat erikoismaksuvälineet toimivat suoraan verkkokauppaamme, eli sinun ei yleensä tarvitse asioida myymälässä maksujen hoitamista varten. Jos sinulla on käytössä joku muu työnantajan myöntämä liikuntaetu, varmista sen toimivuus Sisun asiakaspalvelusta.
Erikoismaksuvälineitä voi käyttää vain avointen(lähettämättömien) jäsenmaksulaskujen maksamiseen. Eli siinä vaiheessa kun seuraavan jäsenyyskuukauden lasku on jo lähetetty, erikoismaksuvälinettä ei enää voi käyttää ko. laskun maksamiseen. Laskutamme seuraavan jäsenyyskuukauden aina 2 viikkoa(14pv.) ennen uuden jäsenyyskuukauden alkua. Kysy lisätietoja osoitteesta: info(at)kuntokeskussisu.fi.
c) Korttimaksut myymällään
Jäsenmaksut voi suorittaa pankki-/luottokortilla asiakaspalvelun aukioloaikoina. Jäsenmaksut tulee suorittaa asiakaspalveluun vähintään 3 viikkoa ennen uuden laskutusjakson alkua. Jäsenmaksut laskutetaan automaattisesti 2 viikkoa ennen uuden laskutusjakson alkua, eikä niitä voi enää laskutuksen jälkeen maksaa myymälään.
HUOM! EMME KÄSITTELE ASIAKASPALVELUSSA KÄTEISTÄ RAHAA!


3.2. JÄSENYYDEN TAUOTUS
Toistaiseksi voimassaolevia jäsenyyksiä voi tauottaa ainoastaan sairauden tai muun pakottavan syyn vuoksi. Taukoa varten asiakkaan on esitettävä asiaankuuluva lääkärintodistus. Asiakkaan omavastuuaika sairaustapauksissa on 1 jäsenyyskuukausi(4 viikkoa), jota lyhyempiä taukoja ei hyvitetä. Asiakkaan on esitettävä sairaudesta lääkärintodistus viipymättä sairauden alettua tai viimeistään 1 viikko sairausloman päättymisen jälkeen. Ellei asiakas halua esittää todistusta jäsenyyden tauottamiseksi, on hänen irtisanottava jäsenyys normaalien irtisanomisehtojen mukaisesti.


3.3. VUOSIJÄSENYYS
Vuosijäsenyys alkaa, kun vuoden jäsenmaksu on kokonaisuudessaan maksettu. Vuosijäsenyys on voimassa vuoden määräajan jäsenyyden alkamispäivästä lukien, eikä sitä voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden. Mikäli jäsenyys keskeytyy pakottavasta syystä vuosijäsenyyden aikana ja jäsenyys keskeytyy yli kuukauden ajaksi, asiakkaan on esitettävä asiaankuuluva sairauslomatodistus. Sairausloman kesto lisätään käyttöaikana ennakkoon maksetun jäsenyysajan jatkoksi.
Mikäli haluat maksaa vuosijäsenyyden käyttäen osittain edellä mainittuja erikoismaksuvälineitä, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen info(at)kuntokeskussisu.fi ennen liittymislomakkeen täyttämistä.


4. ASIAKASTUNNISTE
Sisun asiakastunnisteena toimii älypuhelimeen ladattava mobiilisovellus(SisuAppi), jonka avulla asiakas pääsee sisään kuntokeskuksen ovesta/portista ja jonka kautta asiakas hallitsee omaa jäsenyyttään, esim. voimassaolevia tuotteita. SisuApin voi ladata Google Store- tai Apple Play-sovelluskaupoista. SisuApin lataaminen on ilmaista.
Ellei sinulla ole älypuhelinta, voimme tehdä sinulle avaintunnisteen hintaan 10€/kpl. Jos tunniste postitetaan, siitä tulee sopia sähköpostilla osoitteessa: info(at)kuntokeskussisu.fi. Tunnisteen katoamisesta on viipymättä ilmoitettava sähköpostitse Sisun henkilökunnalle. Uudesta tunnisteesta veloitamme 10€.
Asiakastunniste on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön.


5. ASIAKASPALVELUN PALVELUMAKSUT
Jos asiakas haluaa omaehtoisesti muuttaa tai vaihtaa voimassaolevaa jäsenyystyyppiä, siirtää toistaiseksi voimassaolevan jäsenyyden laskutusta tai tehdä muita muutoksia jäsenyyssopimukseen, Sisu voi periä muutoksista voimassaolevan palveluhinnastonsa mukaisen maksun.
Jos asiakas haluaa käyttää salille pääsyyn mobiilisovelluksen(SisuAppi) sijaan fyysistä kulkutunnistetta, tulee asiakkaan lunastaa kulkutunniste Sisun asiakaspalvelusta sen aukioloaikana. Tunnisteesta veloitetaan 10€:n maksu. Mikäli asiakkaan käyttämä kulkutunniste katoaa ja asiakas tarvitsee uuden tunnisteen, siitä veloitetaan 10€.


6. YLEISET ASIAKKUUSEHDOT
Sisun asiakkuus on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Asiakastunnistetta ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Mikäli Sisu havaitsee tunnisteen väärinkäytöksiä, on sillä oikeus päättää asiakkuus välittömästi ja periä jäseneltä 200 euron sopimusrikkomusmaksu. Mikäli asiakkuus on päätetty väärinkäytöksen takia, Sisulla ei ole velvollisuutta palauttaa maksettuja maksuja asiakkaalle.


Kuntokeskus Sisu voi harkintansa mukaan joko keskeyttää tai päättää asiakkuuden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi.

Mikäli asiakkuus puretaan sääntörikkomuksen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi Sisulla ei ole velvollisuutta palauttaa ennakkoon maksettuja maksuja asiakkaalle.
Mikäli asiakkuus on keskeytetty maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi, tulee asiakkaan ottaa yhteyttä sähköpostilla Sisuun osoitteeseen info(at)kuntokeskussisu.fi sopiakseen maksamattomien laskujen maksamisesta ja asiakkuuden palauttamisesta. Sisulla on oikeus siirtää maksamattomat laskut perintään.


Jäsenyydessä ei ole taukomahdollisuutta, paitsi raskauden, armeijan tai vakavan sairauden perusteella. Tauosta tulee sopia erikseen Sisun henkilökunnan kanssa ja sen perusteesta tulee esittää luotettava todistus. Määräaikaisissa sopimuksissa taukoaika hyvitetään jäsenyysaikana sen jälkeen, kun asiakkaalta ennakkoon laskutettu jäsenyysaika päättyy.


Kuntoilu Sisussa tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla ja asiakkaan tulee noudattaa Sisun kuntokeskuksessa esillä olevia laitteiden käyttöohjeita ja muuta ohjeistusta. Asiakkaan tulee huomioida, että Sisussa ei ole aina henkilökuntaa paikalla.

Sisu ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat asiakkaalle tai tämän omaisuudelle. Asiakas vastaa itse vakuutuksistaan.

Jäsenen tulee ilmoittaa Sisulle nimen, puhelinnumeron, osoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.

Sisu pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintojen muutokset ilmoitetaan Sisun verkkosivuilla ja jäsenille lähetettävällä uutiskirjeellä ja ne astuvat voimaan ilmoituspäivää seuraavan kuun alusta lukien.

Sisulla on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä Yleisiä Sopimusehtoja.

Kulloinkin voimassa olevat Yleiset Sopimusehdot löytyvät Sisun verkkosivuilta.

Sisulla ei ole velvollisuutta hyvittää asiakkaan maksamia maksuja, mikäli se joutuu hetkellisesti sulkemaan Sisun kuntokeskuksen tai osan kuntokeskuksesta, siellä suoritettavien välttämättömien huoltotöiden tai muiden vastaavien syiden vuoksi.

Asiakkuus oikeuttaa voimassaolevasta jäsenyystyypistä riippuen käyttämään Kuntokeskus Sisun tarjoamia palveluja.

Sisulla on oikeus yksipuolisesti muuttaa toimipaikkojensa sijaintia, tarjoamaansa palveluvalikoimaa ja tuotteiden hinnoittelua.

Sisulla on oikeus siirtää sopimus kolmannelle ilman asiakkaan nimenomaista suostumusta.