STARTTIVALMENNUS READY - STEADY - GO! KOKO PAKETTI

Kolmiportainen READY-STEADY-GO! –starttivalmennus koko pakettina.

Kesto 8k. Sisältää jäsenyyden.

HUOM! Jos sinulla on jo voimassaoleva jäsenyys ja haluat mukaan starttivalmennukseen, ota yhteyttä valmentajiimme.

 

548,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %
 

Ready – Steady – Go –ohjelmalla saavutat asettamasi tavoitteen.
Omasta terveydestäsi huolehtimisesta tulee olennainen osa arkeasi, olet paremmassa kunnossa, nautit liikunnasta, kehityt tasaisesti, etkä enää tarvitse valmentajan apua perusasioissa.

HUOM! VALMENNUKSELLA ON TULOSTAKUU!
(jos noudatat valmennusta, mutta et saavuta tuloksia, saat uuden valmennuksen ilmaiseksi)

Voit halutessasi poimia Ready – Steady – Go –valmennuksesta kunkin tason yksitellen, eli harjoitella itsenäisesti valmennusjaksojen välissä, jolloin voit jäsenenä kuntoilla normaalisti pelkällä kuukausimaksulla. Voit jatkaa valmennusta vaihe kerrallaan silloin kun sinulle sopii. Valmennuspaketin osat tulee kuitenkin aina suorittaa ohjelman mukaisessa järjestyksessä: Ready – Steady – GO.

Huom! osissa suoritettuna valmennuksen tulostakuu ei ole voimassa.

  1. Osa –READY 1kk

Liikunnan lisääminen vaatii sinulta pitkäjänteistä sitoutumista ja riittävästi aikaa uusien elämäntapavalintojen omaksumiseen. Tästä syystä valmennuksen ensimmäisessä vaiheessa rakennamme vasta pohjaa uudelle elämäntavallesi. Tässä vaiheessa tutustut pehmeästi hyvinvoinnin ja kuntoliikunnan perusteisiin ja etsit sinulle sopivan harjoitustyylin ja rytmin. Sinulle hahmottuu realistinen tavoite, jonka haluat saavuttaa ja vältyt alkuvaiheen sudenkuopilta.

Tavoitteet: Totut säännölliseen liikuntaan ja sinusta on ihan mukava lähteä liikkeelle. Tunnet itsesi energisemmäksi ja nukut hyvin. Haluat oppia lisää, kehittyä ja jatkaa liikkumista.

  1. Osa –STEADY 3kk

Olet päässyt yli vaikeimmasta(Ready) vaiheesta ja säännölliset liikuntahetket ovat löytäneet paikkansa kalenteristasi. Toisessa vaiheessa syvennät perusosaamistasi ja vakiinnutat uuden elämäntapasi hiljalleen olennaiseksi osaksi arkeasi. Syöt riittävästi, jotta harjoittelu ja siitä palautuminen alkavat sujua mukavasti. Harjoitteluusi tulee hiukan uusia tekniikoita edistymisesi mukaan.
 
Tavoitteet: Jakson aikana liikkumisesta tulee hiljalleen uusi rutiinisi ja huomaat nauttivasi kuntoilusta. Jakson loppuun mennessä huomaat selvästi kehittyneesi, joka motivoi sinua jatkamaan liikuntaharrastusta.

  1. Osa -GO! 4kk

Olet jo ylittänyt liikunnan aloittamiseen liittyvät haasteet vaiheissa Ready- ja Steady- ja alat jo olla lähellä ensimmäisessä vaiheessa asettamaasi tavoitetta. Kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa liikuntarutiinisi vakiintuvat kiinteäksi osaksi arkeasi, etkä tarvitse enää ohjausta perusasioissa. Valmennuksessa keskitytään tavoitteidesi pohjalta haastavampien ja tehokkaampien tekniikoiden opetteluun ja optimaaliseen ravitsemukseen.
Tavoitteet: Liikunta on osa elämääsi ja tykkäät liikkua monipuolisesti. Olet saavuttanut ensimmäisen portaan tavoitteen ja riittävät perustaidot joiden avulla olet valmis jatkamaan itsenäisesti ja turvallisesti kohti uusia tavoitteitasi.

Paketti sisältää:

-Yhteensä 8kk: käyttöoikeus kuntosalille

-Valmentajan ohjausta kuntosalilla yht. 315min.

-Harjoitusohjelmat kuhunkin vaiheeseen

-Sportyplanner-mobiiliharjoituspäiväkirjan, josta näet harjoitusohjelman, liikeohjeet ja johon kirjaat tekemäsi suoritukset